You are not connected. Please login or register

ТВ+4 още по вълнуваща и още по екстемна с HD формат от 12 юли

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Admin

avatar
Admin
За идеята на ТВ+4 за HD TV (High-definition television)
През месец ноември 2009 г. ТВ+4 реши да даде още нещо за зрителите си - HD TV.Екипът искаше да приготви телевизията да тръгне още януари,когато ТВ+4 претърпя доста промени.По неизвесни причини проектът HD TV се замзрази.Ето,че вече официано е решено,че ще има телевизия в много по-добра картина и още по вълнуващ звук,за да можете да гледате любимите си филми,теленовели,сериали,предавания и риалитита.
За програмното съдържание
Програмната схема на ТВ+4 HD ще е абсолютно същата,както самия ТВ+4,но както споменахме по горе - по-добра картина и още по вълнуващ звук.
Стартът на канала
Каналът стартира на 12 юли (понеделник) в 05.30 с обичайните детски сериали,които расмиват децата всеки ден.Каналът е сред 11-те канали,които са HD в мрежата на blizoo.Очакваме ви.
За High-definition television
HDTV (англ. High-definition television) е цифрова телевизионна система с по-висока разделителна способност от традиционните системи като PAL, SECAM и NTSC. Първоначално са правени опити за внедряване на някои аналогови версии на форма̀та в Европа и Япония, но в наши дни HDTV се разпространява изцяло в цифров вид, тъй като при подходяща компресия се изисква значително по-малка честотна лента.HDTV форматът може да се гледа на няколко различни екрана: с разделителна способност 720р (прогресивна развивка), 1080i (презредова развивка), 1080р (прогресивна развивка). Телевизорите, способни да визуализират HDTV с разделителна способност 1080р, се наричат Full HD, а тези, които визуализират само 720р и 1080i, са HD Ready.Има три основни системи за предаване на дигитална телевизия.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите