You are not connected. Please login or register

Новини

Иди на страница : Previous  1, 2

Go down  Съобщение [Страница 2 от 2]

26 Re: Новини on Сря Мар 03, 2010 8:43 pm

Admin

avatar
Admin

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

27 Re: Новини on Вто Мар 09, 2010 10:07 pm

Admin

avatar
Admin
Ally McBeal
1 сезон-23 еп.
2 сезон-23 еп.
3 сезон-21 еп.
4 сезон-23 еп.
5 сезон-22 еп.
Общо:112 еп.

Spook
1 сезон-6 еп.
2 сезон-10 еп.
3 сезон-10 еп.
4 сезон-10 еп.
5 сезон-10 еп.
6 сезон-10 еп.
7 сезон-8 еп.
8 сезон-8 еп.
Общо:72 еп.

Lexx
1 сезон-4 еп.
2 сезон-20 еп.
3 сезон-13 еп.
4 сезон-24 еп.
Общо:61 еп.

Six Feet Under
1 сезон-13 еп.
2 сезон-13 еп.
3 сезон-13 еп.
4 сезон-12 еп.
5 сезон-12 еп.
Общо:63 еп.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

28 Re: Новини on Нед Мар 14, 2010 7:19 pm

Admin

avatar
Admin
Записвания за ново шоу по ТВ+4


Готвят се записвания за новото шоу на ТВ+4.То ще се казва "Да почистим!?" и ще започне есента само в петък от 21.30.Форматът на шоуто е познат не само в България,а и на много други старани (виж видеото по-долу).За да изчистим вашата къща пишете ни на имейл: pochistvane@tvplusbg.bg или ни се обадете на телефон: 0894836488.

http://tvplusbg.blogspot.com/Последната промяна е направена от Admin на Нед Мар 14, 2010 7:23 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

29 Re: Новини on Нед Мар 14, 2010 7:21 pm

Admin

avatar
Admin


Рени:По-добри детски таланти не съм виждала!

Рени заедно със Стефка Костадинова и Васил Найденов ще избират българските таланти от 28 март всеки понеделник,сряда и петък от 20.00 ч.Остават само 9 дни за кастинга.
15 март-18 март (Плевен)
19 март-21 март (Пазарджик)
22 март-24 март (Казанлък)
Тази година както друг път журито ще гласуват с "да" и "не".Ако имаш повече от 2 "да" - преминаваш към следващия кръг,а при две "не" - неуспяваш да преминеш следващият кръг и си тръгваш.
Коментарите на журито:
Рени:По-добри детски таланти не съм виждала!Много,които бяха одрязани от миналата година се завърнаха отново с много по-интересни неща.Валяха оценките "да".Акробатика,танци,пеене и много други много интересни неща.Всички зрители ще бъдат изумени.
Стефка:Забелязах дори по-добри от мен самата.Много добри таланти особено малките певици и певци,както и танцьорите и акробатите.Както каза Рени,че валяха оценките "да".Много се радвам,че съм част от екипа на Стар кидс 2.
Васил Найденов:Убеден съм,че повечето таланти са деца.След като видят зрителите този проект ще се убедят .

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

30 Re: Новини on Пет Мар 19, 2010 10:54 pm

Admin

avatar
Admin
Екипа на ТВ+4 вчера ни изненада и с блог.Разгледай го и ти!

ТВ+4 вече си има блог,където можеш да четеш програмата,новините за ТВ+4,какво ни очаква и т.н.В ляво можете да видите текста ни,новините от света,слайдшоуто ни,картината ни,видеолентата,а вече си имаме анкета и тук (както и в сайта ни).Четете истината само тук.Ето и съдържанието от сайтовете:

сайтът ни:www.tvplus4.bg
форумът ни:www.tv4bgbg.bulgarianforum.net
блогът ни:www.tvplusbg.blogspot.com/

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

31 Re: Новини on Пет Мар 19, 2010 10:55 pm

Admin

avatar
Admin
Участвай в конкурса на ТВ+4 за най-добър сценарий за сериал.

ТВ+4 организира конкурс за най-добър сценарий,в който да са включени
-семейни драми
-интриги
-любов
-омраза
-предателства
Сюжетът да е пълен и да опишете какво ще се случи за напред.Наградите се пазят в тайна,а срокът за предаване на материала е до 21 май (вкл).Изпращайте идеите си на serial@tvplusbg.bg или тук като коментар.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

32 Re: Новини on Пет Мар 19, 2010 10:58 pm

Admin

avatar
Admin
Теленовелите,които да очакваме от ТВ + 4:


1.Хищницата (La Loba)

Една жена, която е решена да защити своето!

Непощадена от ударите на живота и вярвайки, че е изоставена от майка си при раждането, Анхелес – грубовата жена, по-позната като Вълчицата, живее с осиновителя си и две по-малки девойки, които обича като собствени сестри.

Нейната красота и интелигентност впечатляват мнозина, дори и самия Емилиано Алкасар, който се е заклел никога повече да не се влюбва. Този красив бизнесмен е единствено дете на Алехандро Алкасар и наследник на огромно семейно богатство.

Още от първата среща с Анхелес, Емилиано се преструва, че е скромен и беден мъж, за да спечели тази Вълчица. Това, което никога не си е представял е, че малко по малко ще попадне в лапите на любовта, която ще го завладее изцяло. Емилиано не може да продължи да живее в една лъжа, преструвайки се за такъв, какъвто не е, но много добре осъзнава, че ако разкрие пред Вълчицата цялата истина, Анхелес ще сложи край на всичките му мечти за любов.

Никога преди никоя девойка така красива е успявала да събуди толкова очарователни чувства, като Анхелес.

Вълчицата, която в действителност е изгубената дъщеря на Игнасио Алкасар – полубрат на Алехандро Алкасар, и на Мария, която по вина на майката на Игнасио е несправедливо вкарана в затвора, където прекарва 25 години.

Бурната и трагична любов на родителите й осъждат и тази на Вълчицата, тъй като има тайни, чиито разкрития могат да я разделят завинаги с Емилиано.

Може ли любовта да бъде по-силна от миналото?!

2.Море на любовта (Mar de amor)

В едно село, Плая Ескондида (Скрит плаж), живее Естрея Марина – една мечтателна и непокорна девойка, която е отгледана от кръстниците – добро семейство рибари, тъй като Естрея се е родила в резултат на изнасилване. Касилда, майка й, е полудяла, когато е родила и от тогава броди по пътищата.

В същото село живее властния и зъл Леон Пара Монтиел заедно с дъщерите си, властолюбивата Ориана и благородната Еленита.

След дълги години на отсъствие, в Плая Ескондида се завръща Виктор Мануел Галиндес, който, изпаднал в тежка депресия, желае да живее в някое скромно село. Въпреки опитите на Ориана да го хване в мрежите си, Виктор се влюбва в Естреита, която му отвръща и се влюбва безумно в него.

Въпреки това, животът на Виктор Мануел не е толкова прозрачен, колкото нейния, тъй като той крие едно бурно минало.

Леон Пара Монтиел е най-богатия човек в селото. Той е много горд от дъщеря си Ориана, която завършва инженерство. Ориана не е добра жена – егоистка и изпълнена с ненавист. Леон иска да построи хотелски комплекс в селото и възлага проекта на Ориана.

За да осъществи този голям проект, Лео трябва да купи земите на Виктори Мануел, който е истинския собственик на земите на Плая Ескондида. Ориана се влюбва във Виктор Мануел, но той отхвърля нейната любов, тъй като сърцето му принадлежи на Естрея Марина.

Скромната девойка от крайбрежието и привлекателния собственик игнорират факта, че любовта им ще е много трудна за изживяване, не само заради Ориана, която не спира с опитите си да ги раздели, използвайки всякакви капани, а също така защото Леон се влюбва в Естрея и иска да я направи своя жена на всяка жена. И така, баща и дъщеря са заинтересовани да ги разделят.

Неочаквано, след една свирепа буря на плажа се появява една жена, която, както изглежда, се е появила от морските дълбини. Някои смятат, че тя е сирена или вид вълшебница. Това е Корал – жена, която Виктор Мануел познава от преди и за която вярва, че е била мъртва. Тя е изгубила паметта си.

Виктор Мануел е впечатлен да открие, че тя е жива и й помага. Естрелита изпитва ревност, а Виктор решава да помогне на Корал, за която вярва, че все още обича. Леон и Ориана измъчват допълнително Естрелита, уверявайки я, че Виктор и Корал са любовници и че младият наследник ще се жени за странната сирена.

Разрушена, Естрея отива в града при майка си, която страда от психична болест. Там тя се запознава с Ернан – популярен психиатър, който я уверява, че може да излекува Касилда. Ернан се влюбва в благородната и отчаяна Етрелита и тя приема да се сгоди за него, въпреки че не е забравила Виктор Мануел.

Корал си връща паметта и разбира, че все още обича Виктор Мануел с цялото си сърце. Порочната жена решава да разруши живота на Естрелита. Всичко изглежда изгубено между Естрея Марина и Виктор Мануел. Изглежда, че те никога няма да бъдат щастливи заедно.

Само силата на любовта им може да им помогне да открият пътя към изгубеното щастие...

3.Кучешка любов (Perro amor)

„Кучешка любов“ е една история, която си играе със страстите и чувствителността в един свят на облози, в който любовта и сърцето са изложени на риск заради приключенията на двама любовници, които не познават граници.

Антонио Брандо и Камило са братовчеди, които са приятели и любовници, израснали заедно, се впускат в един живот на приключения, придружени от рискове и сексуални ритуали, които са ги превърнали в съучастници. Между тях не съществуват морални бариери – точно обратното, превръщат всеки ден от живота си в „руска рулетка“ между тайни страсти, опасни свалки и еротични предложения без никаква цензура.

За тях удоволствието и адреналина са достатъчна причина за тяхното съществуване и всичко е позволено, когато става дума за секс. Двамата имат само едно правило, което ги ръководи: Да не се влюбват в завоеванията си... Но на всяко куче му идва времето и то настъпва с брака на Антонио и Даниела, които се оказват пред олтара, благодарение на облог на Камила.

Насред скандала, Антонио се запознава с красивата София – една обикновена жена, която привлича вниманието му и я превръща в жертва на поредната игра на съблазняване на Камила, в която той трябва да я накара да се влюби в нея и да я вкара в леглото си, знаейки че е девствена. Това, което не предвиждат, е съществуването на Роки Парис – привлекателен певец с жажда за победа, който е привлечен от нея и има сериозни намерения и притежава искрено и романтично сърце.

Антонио започва своята игра без да подозира, че строителната дейност на баща му ще се превърне в голямо препятствие при постигне намеренията му, тъй като компанията на баща му иска да присвои квартала, в който тя живее.

Сан Херонимо е част от земите, които строителят Брандо трябва да придобие, за да може да реализира един от най-големите си проекти. Камила се заема със закупуването на тези терени и заедно със съпруга си използват хитрости и лъжи, за да измамят хората, което довежда Дон Даго, бащата на Роки, до самоубийство.

Роки и Антонио се превръщат в съперници за любовта на София и заклети врагове заради смъртта на бащата на певеца, която е провокирана от семейство Брандо.

Безсъвестността на Антонио и фаталните облози с братовчедка му започват да влияят на икономическото състояние на семейство до момента, в който бащата на Антонио го изгонва на улицата. В усърдието му да покаже, че се е променил, той решава да се ожени за София и въпреки че смята, че всичко е под негов контрол, той не си представя, че любовта вече чука на вратата му.

Планът за съблазняване и борбата за София, която не смята да се предава в ръцете на една хрътка, затяга мрежата около него. В това време Камила забелязва, че губи своя братовчед и решава да използва своите капани и своята изобретателност, за да не позволи да й откраднат любовта, която крие.

4.Лятото на любовта (Verano de amor)

През 1999 година, група деца се възползват от своя последен ден от ваканцията и сключват договор за вечно приятелство, заклевайки се да се срещнат след 10 години. Времето минава и вечното лято се превръща в един кошмар. Чувствата и невинността се превръщат в огорчение и разочарование.

Това е история за любов, която започва, която се ражда и която се разпознава като любов; за любовта, която си е отишла и за други, които я търсят. Това е историята на една група деца, които са израснали в малко градче край бреговете на река, които живеят там като приятели и са израснали заедно. Но също така това е история за техните родители, братя и сестри, баби и дядовци.

Това е сърдечна история за цялото семейство. Запознаваме с няколко поколения - от дядовци и баби до децата, които се събуждат за живота. Там също са и младежите, движещата сила на това място, готови да завоюват целия свят; които са изоставили детските пакости, за да се сблъскат с пробуждащите се тела, непокорността и със срещата с първата любов.

Всички персонажи споделят своето търсене на щастие, непокорността пред несправедливостта, вълнението от свободата и възможността да открият любовта. Всеки със своите желания, страсти и нещастия са в неспирна борба за постигането на истинското щастие.

5.Красотата не е достатъчна (Ser bonita no basta)

Корал, Топасио и Есмералда са три красиви сестри, разделени от съдбата, дъщери на един и същи баща: Асдрубал Торес. Той е безотговорен мъж, който избягва от страната, за да запази свободата си. При това бягство, той изоставя семейството си. След години се завръща, за да поиска прошка и да се опита да им даде това, което никога не им е давал - любов.

Корал е единствената законна дъщеря на Астдрубал. Девойка с пленителна красота, която се изявява по модните подиуми. Определено тя няма собствено воля, тъй като е израснала под контрола на Соледад - една огорчена от живота жена, която винаги е искала да постигне чрез нея това, което сама не е успяла. Заради красотата си, Корал става жертва на завист, амбиции, манипулации от страна на майка си и интриги от страна на братовчедка си Елена, която прави всичко възможно, за да я раздели с голямата й любов. Това подтиква Корал да извърши най-голямата грешка в живота си и да плати скъпо за това, тъй като трябва да се раздели с мъжа на живота й и плода на тази голяма любов.

Топасио е плод на истинската любов в живота на баща й. Тя е непокорна и буйна. Израснала е в сиропиталище и животът й е белязан от трагедия - смъртта на Томас, нейния брат. Красотата й помага да стане известна, след като участва в най-важния конкурс за красота в страната. Мечтае да изгради собствено семейство и вижда в Орландо, нейния годеник, много амбициозен мъж, възможността да осъществи тази мечта. Но тази мечта е заплашена от завистта и капризите на Исабелина, „богата грозница", с която нейният любим Орландо й изневерява. Тя открива, че трябва да плати огромна цена за това, че е красива.

Есмералда, най-малката от сестрите, е много срамежлива и не разкрива красотата си. Тя става жертва на доведените си сестри, които се възползват от нейния комплекс, че не е достатъчно привлекателна. След много перипетии, тя трябва да излезе от шушулката, в която е израснала и да се противопостави на света, където красотата й се превръща в единственото препятствие, за да спечели любовта на Дуке, нейния приказен принц.

С времето, трите научават, че да си красив не е достатъчно, за да успееш в живота. Съдбата на тези три жени се преплитат в магическия свят на модата, обединени от баща им и водени от любовта, красотата и лошия късмет...

6.Кроше в сърцето (Un gancho al corazon)

Това е историята на Валентина Лопес - красива и приятна девойка, която се противопоставя на живота със сила и решимост. Превъзходна професионалистка в бокса. Всички галено я наричат Монита, заради нейния бурен характер. Тя притежава талант, благодарение на който може да се превърне в световна шампионка по бокс. Неин треньор е Бето и двамата са годеници от осем години.

Валентина е благодарна на Бето и майка му, Ниевес, които я подслоняват в дома си, след като е била изоставена от майка си. По всички личи, че Валентина я очаква спокоен живот без никакви усложнения до Бето. Но съдбата планира друго за Монита.

Историята започва с поражение. Валентина губи в двубой на ринга, защото ръката й е наранена. Тя решава да си потърси друга работа, докато се възстанови и може отново да се боксира.

В другия край на града се намират офисите на групата Серменьо - важна компания в страната, която е собственост на бившия шампион, пилота Маурисио Серменьо. Той е и бивш брокер на автомобили, а сега се занимава със семейния бизнес. Именно там, в тази компания, Монита си търси работа.

От първия миг, в който се срещат, както Валентина, така и Маурисио са поразени от стрелите на Купидон. Разбира се, това не се харесва на Костанса, годеницата на Маурисио, привлекателна жена, която отчаяно е влюбена в парите му.

За да раздели Маурисио и Валентина, Констанса се съюзява с Херонимо, братовчеда на Маурисио, и Оскар Карденас, нелоялен служител в компанията. Но не само те искат да разделят двамата, но и неговите три осиновени деца, Алдо, Луиса и Дани.

Въпреки всичко, любовта на Маурисио и Валентина е способна да премине всякакво препятствие. Тяхната битка се води на ринга, където най-добрият треньор е самата любов.

7.Росалинда (Rosalinda)*

Соледад по молба на съпруга си Алфредо, няколко години крие техния брак. Хосе Фернандо, съпруга на сестрата на Алфредо, отдавна е хвърлил око на красивата секретарка на шурея му и един ден извиква в кабинета си Соледад с определени намерения... А за да избегне излишни любопитни погледи, той решава да заведе нещастната жена на самотен остров. Съпругът на Соледад идва на време и успява да предотврати насилието, който убива негодяя. Соледад, за да спаси любимия човек от затвора, поема цялата вина върху себе си. Осъждат я на 20 години затвор. Вече в затвора, тя ражда дъщеричка, която дава за отглеждане на сестра си Долорес, чиято новородена дъщеричка е починала. Долорес настоява да я отгледа като своя...

Минават 20 години. Росалинда е израснала в дома на леля си, която смята за истинска майка, заедно с другите деца на Долорес: Лусия, Федра и Бето. Тя работи като продавачка на цветя. Фернандо Хосе – сина на “убития” от Соледад мъж и племенник на Алфредо, е отгледан от мащехата си Валерия и чичо си. Той работи в юридическа фирма, а вечер свири на пиано, защото приема музиката за своето истинско призвание. Долорес умира преди да разкрие на когото и да било истината, че Росалинда е дъщеря на сестра й...

Скоро след смъртта на майка си, Росалинда изпълнява поръчка за цветя в един ресторант, където Фернандо Хосе свири. Там те се запознават и веднага се влюбват един в друг. Фернандо Хосе запознава Росалинда с чичо си, който дори не подозира, че се запознава със собствената си дъщеря. Алфредо съветва племенника си да се бори за своята любов със все сили, въпреки че мащехата му никога няма да одобри този неравностоен брак... Така и се случва. Валерия решава да раздели влюбените, но безуспешно. Росалинда и Фернандо Хосе обявяват своя годеж.

В това време, сестрата на Росалинда – Федра, само мечтае за пари и начини да си намери богат съпруг. Тя не обръща внимание, че неин колега – Анибал, е безнадеждно влюбен в нея, а цели само да получи разкош и лукс. От своя страна третата сестра – Лусия, се влюбва в страстния поклонник на Федра.

Докато Росалинда и Фернандо Хосе се готвят за сватба, Соледад излиза от затвора и се установява да живее в дома на починалата си сестра. Като разбира кой е годеника на дъщеря й, тя изпада в ужас от мисълта какво може да се случи, ако Валерия и Фернандо Хосе разкрият истината за нея и Росалинда. Валерия с надеждата да развали брака на Фернандо Хосе, наема детектив, който трябва да разбере цялото минало на Росалинда. Соледад и Хавиер (съпругът на Долорес, когото Росалинда смята за баща) също с все сили се опитват да предотвратят сватбата. Но Росалинда и Фернандо Хосе въпреки всичко сключват брак и заминават на сватбено пътешествие... След завръщането им Фернандо Хосе се скарва с мащехата си и напуска дома й със съпругата си.

Минават 9 месеца и Росалинда ражда дъщеричка от Фернандо Хосе, която кръщават Ерика. Но щастието им не трае дълго, защото детективът разкрива цялата истина за момичето. Естествено Валерия разкрива на Фернандо Хосе, че е женен за дъщерята на жената, която е убила баща му. Фернандо Хосе, който е възпитаван да ненавижда Соледад и семейството й, не успява да приеме истината и се отдалечава от съпругата и дъщеря си. Валерия похищава новороденото... Росалинда, в буквалния смисъл на думата, се побърква от мъка и попада в психиатрична клиника. Скоро там става пожар и по грешка разпознават една от загиналите като Росалинда... Фернандо Хосе обвинява Валерия за смъртта на Росалинда, отказва се от наследството и заминава...

Но в действителност Росалинда успява да се спаси, но загубва паметта си, броди по улиците, докато не попада в ръцете на един негодяй, който решава да се възползва от нея и я учи да краде... Но при една от кражбите Росалинда е хваната от собственика на къщата, която обира. Алекс разпознава момичето, с което се познава отдавна. Когато той я разпитва коя е тя, Росалинда не може да му отговори. Алекс страстно се привързва към момичето и все повече се уверява, че тя е Росалинда. Но той решава да не казва на близките й, че е жива, а наема за нея учител по пеене, който й предсказва голямо бъдеще...

В това време, след като Федра разбира за смъртта на сестра си, решава да заеме вакантното място като съпруга на богатия наследник и с все сили се опитва да завоюва любовта на Фернандо Хосе. Тя взема от Валерия Ерика и заявява, че сега тя ще се занимава с възпитанието на детето. Като се завръща, Фернандо Хосе е много благодарен на Федра за помощта, а тя не пропуска случая да се сближи с безутешния вдовец.

Росалинда под името Палома става много известна певица. Въпреки че всички са поразени от нейното сходство с Росалинда, Алекс измисля пълна биография, като по този начин успява да запази в тайна истинската самоличност на протежето си, защото мечтае да се ожени за нея... Естествено, рано или късно, Палома и Фернандо Хосе се срещат и двамата усещат, че нещо ги тегли един към друг, но те не се разпознават... Всички си обясняват страстта на Фернандо Хосе към Палома с това, че тя му напомня за Росалинда... Притеснената Федра напива Фернандо Хосе и го вкарва в леглото. По този начин той сам пожелава да се ожени за нея, защото това е въпрос на чест. Федра предполага, че Росалинда и Палома са едно и също лице и за това започва да притиска Фернандо Хосе да се оженят... Фернандо Хосе и Федра се женят, а също така се женят Анибал и Лусия, която е успяла да го накара да забрави Федра и е завоювала сърцето му...

Най-накрая Росалинда си връща паметта, но това става толкова неочаквано, че тя попада под една кола. Тя не пострадва силно, но сега лицето й има един голям и грозен белег. Росалинда решава да си върне дъщерята, но не иска да вижда съпруга си, защото тя иска да забрави неговото предателство. Фернандо Хосе не се предава така лесно и решава да спечели отново Росалинда. За целта напуска Федра и умолява Росалинда да забрави миналото и да гледа само напред, но Росалинда отказва... Алекс налива още масло в огъня – той също не е склонен да се признае за победен... Росалинда си прави пластична операция и тя отново става красива.

Умиращият Алфредо признава на сестра си, че той е убил съпруга й, а не Соледад. Но злобната жена отказва да повярва на думите му. Алфредо признава и на Росалинда, че не е убил бащата на Фернандо Хосе. В това време Федра, за да задържи Фернандо Хосе, обявява бременността си, но лекарят отрича да е бременна. На Федра не й оставя нищо друго, освен да намери начин да забременее. Нейният план проработва и тя забременява от бившия си ухажор, но наглася нещата така, че Фернандо Хосе никога да не разбере, че това дете не е негово...

Като научава за бременността на Федра Росалинда обещава да се махне от пътя й като иска само да вземе дъщеря си. Но в своята злоба и ненавист Федра не допуска дори това. Фернандо Хосе посещава Росалинда в гримьорната й преди излизането й на сцената. Когато вижда сценичния й костюм, той я нарича никаквица и настоява за развод. Скоро Росалинда получава официална молба за развод. Федра е щастлива. Но не всичко е така добре. Фернандо Хосе отива при Росалинда и я моли да зарежи кариерата си, за да се грижи за него и дъщеря им. След няколко дни, когато Росалинда отива при него, за да му каже, че е съгласна, те отново се скарват... В това време, при Валерия отива Вероника – истинската майка на Фернандо Хосе, която настоява да си върне сина, който я счита за мъртва. Но Валерия я прогонва. Вероника се среща с Фернандо Хосе, но за да го моли за работа и той я наема.

Росалинда се сдобива с богат поклонник – Агустин, който мечтае да се ожени за нея. Той е готов да чака колкото е нужно, за да може тя да забрави бившия си съпруг. Росалинда и Фернандо Хосе получават документите за развода, но той ги къса пред нея и я моли да се върне, защото те винаги са се обичали... Бременността на Федра върви нормално, но самата тя е обречена на смърт. Като научава за това, Росалинда решава, че Фернандо Хосе трябва да остане със сестра й. Алекс приема, че опитите му да спечели Росалинда няма да имат желания успех, той заявява, че тя няма да е единствената, с която ще работи, а и самата Росалинда е решена да напусне сцената скоро...

Федра влиза в болницата, а на Фернандо Хосе съобщават, че тя няма да може да преживее операцията. Федра, която също знае, че е обречена, признава на Фернандо Хосе, че детето не е негово. Росалинда решава да се помири със сестра си преди смъртта й, но Федра я гони... Правят на Федра цезарово сечение и тя ражда здраво момче, но самата тя умира. Фернандо решава да даде детето на Лусия и Анибал, който е истинския му баща, а освен всичко друго, самата Лусия не може да има деца.

Вероника разказва на Фернандо цялата истина за него и миналото си – Валерия я е обвинила в престъпление, което не е извършила, а самата тя се е омъжила за бащата на Фернандо Хосе като е лъгала момчето, че майка му е мъртва. Фернандо Хосе и Вероника се отказват от парите и си тръгват от къщата. Но Валерия не се радва дълго на победата си – тя попада в затвора за убийство, което е извършила за прикриване на миналото си. Заедно с нея в затвора попада и брата на Росалинда – Бето, като неин съучастник.

Фернандо Хосе отново умолява Росалинда да се върне при него, но вече е късно – Росалинда е обещала да се омъжи за Агустин, който е не само бoгат, но и много порядъчен. Тя признава на Фернандо Хосе, че никога не е преставала да го обича, но не може да се откаже от дадената дума. Росалинда кани всичките си приятели на сватбата, защото се нуждае от тяхната подкрепа...

И така, настъпва деня на сватбата между Агустин и Росалинда, която трябва да се състои в църквата на неговото имение. Фернандо Хосе също бърза да отиде там с надеждата да спре церемонията. Той успява да стигне на време, но пред очите му Росалинда казва “Да” на Агустин, но... жениха в последния момент се отказва от женитбата. Той признава на Росалинда, че не може да застане на пътя на такива силни чувства, предава Росалинда в ръцете на Фернандо Хосе и те отново се женят...

8.Изживей живота (Viver a vida)

Почти тридесетгодишна, Елена е топ-модел, която жъне успехи по модните подиуми в целия свят. Израснала в Бузио, курортен център в Рио де Жанейро, тя се премества в столицата, където започва своята кариера на модел. Работи в различни страни и е в центъра на семейството. Елена издържа финансово своето семейство и също така разрешава проблемите, в които се забърква по-малката й сестра.

Родителите й, Едит и Освалдо, са се оженили прекалено млади и имат три деца: Елена, Сандра и Пауло. Голямата разлика във възрастта се дължи на това, че са били разделени. С успеха на голямата си дъщеря, Едит отваря почвен дом в Бузио, който управлява с помощта на приятеля си Роналдо. Освалдо се премества в града, където свири нощем. Като музикант, неговият живот е изпълнен с безпорядък, а неговото нехайство към здравословното му състояние притеснява много неговите деца. Сандриня, средното дете в семейството, се премества да живее в столицата при сестра си, където създава само проблеми за Елена. Тя се влюбва в Бене – един престъпник, преследван от полицията, който винаги успява да забърка Сандра в недоразумения.

За да избяга от проблемите, Елена отива в Бузио, където се влюбва в един мъж, в когото се влюбва. Моделът отива в града, където участва във важно модно дефиле, когато се запознава с Маркос зад кулисите на събитието. Тя е очарована от начина му на мислене, без да знае, че бизнесменът е баща на Лусиана – един модел, който в началото завижда на успеха й.

Елена и Лусиана се запознават покрай работата си и двете не изпитват симпатия към другата. Въпреки това, Елена се влюбва и се омъжва за Маркос, бащата на Лусиана. От тогава се зараждат много конфликти. Елена е принудена да живее със съпротивата на доведената си дъщеря, да се пребори с предразсъдъците срещу любовта й към по-възрастен мъж и да се справи с предизвикателството да бъде добра съпруга и отлична професионалистка едновременно.

Елена е независима жена, с борбена натура, господарка на собствения си живот. Работата й винаги е била на първо място. След като се запознава с Маркос, тя е очарована от неговата галантност и начин да защитава това, което обича. За първи път Елена трябва да се съобразява с някого при вземане на решения за личния й живот.

Маркос наскоро се е развел с Тереза, от която има три дъщери – две родни и една осиновена. Най-голямата от трите е Лусиана, която следвайки стъпките на майка си, се е превърнала в известен модел. Изабел, средната дъщеря, се изявява като най-прагматичната и най-малко романтичната. Освен това, постоянно се присмива над мечтите на сестра си. Най-малката дъщеря е Мая. Въпреки че е осиновена, тя винаги се опитва да успокоява положението в дома.

Напълно различни една от друг, трите сестри живеят с майка и я утешават след раздялата. Изморена от вината, която изпитва заради проваления си брак и нещастието в живота си, Тереза предприема стъпката към развода.

Но въпреки смелото си решение, тя е огорчена от новото си положение, защото осъзнава, че е жертвала професията си, когато се е омъжила. Още повече, когато вижда как бившият й съпруг започва да се среща с Елена, една жена с двадесет години по-млада, освен това е успешен модел, каквато тя е била в миналото. Ситуацията събужда нежност, която е липсвала преди в семейните отношения.

Въпреки че често посещава курорта Бузио, където има къща и си почива почти всяка година, Маркос никога преди не е срещал там Елена. Но модела много добре познава семейството, което работи в имението. Онофре и съпругата му, Матилде, се грижат за градината и чистотата в къщата и понякога им помага дъщеря им Сорая. Другото им дете – Флавиньо, работи като продавач на сладолед в града и е голям приятел на Пауло и Сандриня, братът и сестрата на Елена. С тях живее и Дора, племенницата ан Матилде. Тя винаги е мечтала да живее в Рио де Жанейро и когато се премества от друг щат, нейните й мечти са провалени заради неочаквана бременност. В резултат на това на бял свят се появява Рафаела.

Докато се противопоставя на връзката на баща си, Лусиана мечтае да спечели слава и успех в света на модата. Разглезена, тя винаги е получавала това, което желае и никога не се отказва лесно от идеята. Всички възможности, които получава, тя зависи от Осмар – продуцент, който е помогнал на Елена да стане водещ, световноизвестен модел и се е занимавал с медийните й компании. Осмар се опитва да я избави от суетата й, при което Елена много се забавлява. Когато е на върха на кариерата си, с желание да опита нещо ново, тя предлага на Лусиана да участва в престижно дефиле в Бузио.

Това не се харесва на един човек, чието его е много засегнато. става дума за приятеля на Лусиана. Хорхе е архитект, отговорен и работлив, със силни морални ценности. Той изпитва ужас от света на шоуто и се опитва да говори с нея, дори се опитва да я убеди да се откаже от тази професия. Лусиана му заявява, че това е нейната голяма мечта и за това не смята да се отказва от подиумите. Това предизвиква търкания между тях.

Жоржи има брат близнак, който е пълна негова противоположност. Мигел е медик, специалист по неврология. Жизнерадостен, забавен и истински бонвиван, той никога не се впряга от проблемите. Всички, които познава, приема на шега. Дори Рената, неговата приятелка, с която връзката им е изпълнена с върхове и падения. Мигел не е съгласен с начина, по който неговата приятелка се опитва да се справи с живота. Тя се увлича от алкохола, постоянно брои калориите и отказва да яде. Ситуацията се влошава, когато Рената се опитва, без особен успех, да стане актриса или модел.

Майката на близнаците – Ингрид, винаги се притеснява за финансовото бъдеще на децата си. Тя използва съпруга си, Леандро, за да наблюдава развитието на бизнеса на Маркос от самото начало на световната икономическа кризи. Най-големият й страх е, че Жоржи може да се ожени за Лусиана, за която е сгоден.

Ингрид поддържа в дома си фотографско студио, специализирано в чувствени тестове за жени, които страдат от ниско самочувствие. Тези тестове се публикуват в мъжки списания, но на фокус са обикновените жени. Изпълнена с ентусиазъм за успеха на бизнеса и търсейки нови инвеститори, Ингрид кани приятелката си Тереза да й стане партньорка.

Малу Тринидад е уважавана журналистка, която се е специализирала в икономическата сфера. Тя следи световната финансова криза и анализира ефекта й. Адвокатът Густаво не пропуска нито един от телевизионните коментари на Малу. Той е влюбен безумно в нея. Всичко би било добре, ако нямаше една основна пречка: Малу е братовчедка на съпругата му Бетина. Самоуверена и красива жена с модерни схващания, Бетина е крайно притеснена, когато разкрива, че Малу не прави нищо, за да охлади желанието на съпруга й.

Двойката има и други притеснения. Адвокатът на компаниите на Маркос повече от двадесет години е женен за Бетина и има една дъщеря от нея – Кларис. За ужас на баща си, тя се среща с Бернанрдо – мъж, който е преминал 30 години. Густаво отказва да приеме факта, че дъщеря му е пораснала и се опитва да контролира всяка нейна стъпка, но напразно. Кларис много добре знае как да провокира и изпробва силата на съблазняването като носи секси дрехи. Това кара мъжете да се обръщат след нея. Бернардо наистина е влюбен в Кларис и за това понася подмятанията на тъст си. Той е готвач и собственик на „Gengibre“ - популярен ресторант, където се събират много младежи, като приятелките на Елена.

Елена е неразделна приятелка с Алис, Ариана и Елън, с които си споделят всичко. Начинът на живот на Алис привлича вниманието и контрастира с останалите от групата. Почитателка на пътешествията, сега тя живее в Бразилия. Алис е необвързана, която е свикнала да има много връзки, но никоя не трае дълго.

Елън е лекарка и дели с Елена един апартамент близо до Ботаническата градина в северната част от Рио де Жанейро. Тя се среща с гинеколога Рикардо, но двамата са прекалено заети в работата си и могат да се срещат само в болницата, което им пречи да задълбочат своята връзка.

Единствената приятелка, която е женена и има дете, е Ариана. Лекарката преживява сериозна криза във връзката си. Постоянните й караници със съпруга й Марсело карат малкия Габриел да страда. Ариана и Елън работят заедно в болницата „Санта Терезиня дас Розас“. Двете са се посветили в налагането на нов медицински филиал.

Трите (Алис, Ариана и Елън) дават цялата си подкрепа на Елена, всяка по свой начин, когато тя споделя с тях, че е влюбена в Маркос, по-възрастен от нея мъж. Приятелките й са били свидетелки и на други връзки на модела. Две от тях бележат живота на Елена: продължилата три години връзка с Афонсо и страстната и динамична връзка с модела Андре. Големият й почитател в миналото, Афонсо, сега е 40-годишен и се влюбва в амбициозната Роберто, от която иска да има дете. Тъй като не иска да проваля своята кариера като актриса или модел, Роберто пие хапчета тайно от приятеля си.

В другия край на света, Бруно и Фелипе – двама големи приятели, живеят живот, изпълнен с приключения и неопределеност. Те пътешестват, вършат временна работа. Практикуват екстремни спортове и не се задържат на едно място за дълго време. Тяхното мото е, че трябва да са свободни, за да живеят живота си с всички удоволствия, които може да им предложи. Бруно е привързан само към майка си Силвия, която живее в Бразилия. А Фелипе крие загадъчно минало. Никой не знае от къде е дошъл, нито къде отива.

Бруно приема предложение за пътуване в Средния изток и кани приятеля си да замине с него за Йордания. Там те се запознават съвсем случайно с моделите Лусиана и Елена, които участват в международно ревю. При връщането от това пътуване, Лусиана претърпява сериозна катастрофа, която променя живота на много от персонажите в историята.

9.Доня Барбара (Dona Barbara)*

Барбарита Гуаймаран е красива, щастлива и дива жена, която е израснала край бреговете на голяма река. Баща й е притежавал стар кораб, с който е транспортирал товари до миньорските села покрай реката и по тази причина, тя е свикнала с грубото отношение на мъжете. Въпреки това, Асдрубал - възпитан младеж и авантюрист, който работи при баща й, е единственият, който успява да открадне сърцето й.

Стрелата на любовта я е уцелила мигновено и само с един комплимент младежът е успял да спечели сърцето на необщителната Барбарита, предизвиквайки ненавистта на мъжете на кораба, които една нощ убили баща й и Асдрубал, а нея изнасилили брутално. От този момент, Барбара вече не е същата жена. Индианците я открили и я спасили от атаката и заедно с тях, с времето, тя се научила да прави заклинания и магии, в които вярва безусловно.

Минават години... Барбара се запознава в богатия земевладелец Лоренсо Бакеро. Тя го съблазнява и както твърдят слуховете, присвоила неговото имение „Barquereña", по-известно сега като „El miedo" („Страх"). От този момент, тя става известна като Доня Барбара - необуздана, ужасна и легендарна жена, чиято единствена цел е да стане господарка на равнината.

Сантос Лусардо е много красив мъж и блестящ адвокат, който родом е от равнината. Той се връща по родните места, за да продаде имението „Алтамира", за да може да замине за Франция с бъдещата си съпруга, красивата и фриволна Луисана Рекена. Това, което той не знае е, че неговата собственост, единственото имущество, което му е останало от семейството, е почти разрушено и запада в следствие на кражби на животни и земи, а настоящият управител на имението - грубоватият Балбино Пайва, е любовник на популярната и ужасната Доня Барбра.

Барбара, от своя страна, в момента, в който вижда пристигането на „съседа" на пристана край реката, го харесва и забранява на своите хора да му вредят. Тя решава да го съблазни, както е направила преди години с братовчед му Лоренсо Бакеро. Сега Лоренсо живее при много лоши условия с Марисела, дъщерята, която е изоставена от Барбара. Сантос се запознава с нея и открива колко необщителна и дива е тя.

Сантос разбира и за лошите намерения, които има към Марисела Мистър Гилермо Дейджър, странна личност от Северна Амерка. Той е пристигнал в равнината като ловец и е под опеката на Доня Барбара. За да защити малката, Сантос се заема с обучението на малката.

Санто научава и за безчинствата на Барбара и съучастниците й. Той ги моли да напуснат земите му. Сантос се противопоставя на тази необуздана жена, но не успява да устои на нейната игра на съблазняване. Малко по-късно, Барбара научава за намеренията на Сантос да продаде имението си на един съсед и му прави предложение, с което иска да го получи тя. Тогава тя се сблъсква с дъщеря си, която живее в дома на този мъж. Това отприщва една война на ревност между Барбара и собствената й дъщеря, усещайки че Сантос не е просто един каприз за нея, а се е превърнал в единствената и истинската любов за нея.

* Повторения

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

33 Re: Новини on Пет Мар 19, 2010 10:59 pm

Admin

avatar
Admin


Пълна промяна се завръща с Галя...

Новият дългоочакван сезон на "Пълна промяна" наближава.Кастингите за участие започват от 22 март в София.Новият сезон ще се върти по ТВ+4 два месеца и половина,а 12 мечти ще сбъднати.Друго забележително нещо е,че Галя ще води предаването,както всички подузираха.Специалистите ще бъдат обявени след време,а първият епизод на новият сезон на шоуто ще е на 2 септември от 21.00.Шоуто ще се излъчва всеки четвъртък от 21.00 ч. само по ТВ+4.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

34 Re: Новини on Нед Май 16, 2010 9:32 pm

Admin

avatar
Admin
Весела Тотева е новата водеща на "Жената днес"!
www.sportal.bg/.../1234/krasi/503503503.jpg" alt="" />
Водещата на вече несъществуващото предаване "Ало,къщата" е новата водеща на женското предаване на ТВ+4 - "Жената днес".Камелия започва работа в ново друго женско предаване в ефира на друга телевизия,но за разлика от "Жената днес" то ще е следобедно.Весела започва работа в ТВ+4 на 14 юни (понеделник).

Инфо:slava.bgПоследната промяна е направена от Admin на Съб Юни 05, 2010 8:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

35 Re: Новини on Чет Май 27, 2010 9:00 pm

Admin

avatar
Admin
Ъпфорт 2010 – „Соник БГ”

1.Къде е Елена? (Участват:Даниела Рашева,Ники Илиев,Гроздан Даскалов и др.;епизоди 50 (по 1 час и 10 минути);оригинал:Donde esta Elisa? – TVN)

Животът на семейство Иванови се променя завинаги.Сюжетът на историята се върти около кризата, която предизвиква изчезването на Елена, едно децата в семейството на Димитър Иванов и Мария Иванова. Бракът започва да се руши след 17 години брак с разкриването на тайни, които се разкриват при това похищение.След отвличането започва разкриването на тайните на всички персонажи: покрай параноята истории от миналото излизат наяве и започват да обвиняват.Това позволява да се състави един доста дълъг списък със заподозрени за отвличането, сред които са семейството, близките, съученици и приятели, с които се е срещала преди изчезването.

2.Кръстопът (Участват:*;епизоди 120 (по 1 час и 10 минути))

Това е историята на Анелия – тридесет годишна жена с двама сина.След като е останала вдовица тя търси утехата и все не я намира.След като един от синовете й се разболява от тежка болест тя няма пари да плати операцията му и умолява майка си да гледа единия й син,докато тя имигрира в Германия и започне работа там,за да събере пари за операцията на детето си.След като имигрира в Германия и вече е на път да събере всичките пари научава,че детето,което е останало при майка й е блъснато от кола и е загинало,а виновникът е избягал.Тя веднага тръгва за България,но по пътя на един кръстопът се среща с убиеца на сина си и без да знае тя се влюбва в него и той в нея.Възможна ли е,обаче този любов!?Любов между убиец и жена останала с един тежко болен син.

3.В чуждото лице (Участат:*;епизоди:115 (по 1 час и 10 минути;по мотиви от „El rostro de Analia” и „Maria,Maria”)

Патрисия Брачо е млада и красива девойка , която притежава най- скъпата марка за парюми в САЩ. Нейният съпруг – Кристиан я обича много и не може без нея.В един ден тя разбира , че е починала някаква нейна приятелка.Отива на погребението , но колата внезапно губи контрол и катастрофира много тежко. След катастрофата тя не е пострадала много и си е запазила външния вид. В Колумбия по новините обявяват Патрисия за издирване и проститутката Хулия замисля план с дъщеря си – Октавия. Хулия измисля жесток и коварен план. Според нея , тя трябва да събере пари за пластична операция от услугите си и да заприча на Патрисия.Тя прави всичко това и се появява в компанията и в къщата на семейство Брачо.Всички я посрещат с отворени обятия.Но дали за дълго ще е така!?Истинската Патрисия се завръща и иска справедливост и съпруга си!

4.За да те забравя (Участат:Диана Ризова,Асен Блатечки,Саня Борисова и др.;епизоди:110 (по 1 час и 10 минути);оригинал:La duena – Televisa)

Марина е красива и богата. Тя живее с леля си Мария, която е заела мястото на майка й, и с братовчедка си Даниела. Но отношенията между братовчедките не могат да се нарекат роднински. Даниела завижда на Марина и се опитва да й пречи във всичко, като в повечето случаи успява. Дори успява да разруши любовта между Марина и Георги... След това, Марина напуска дома си и заминава в ранчото.Нова среща. Мариян се влюбва в Марина, но тя се старае да го избягва, защото се страхува от ново разочарование. Малко по малко, между двамата се поражда доверие и приятелство, което прераства по-късно в любов.Но и в този прекрасен момент се появява Даниела – тя категорично не иска да види братовчедка си щастлива...

5.Разбито минало (Участат:Елен Колева,Ангел Попов,Деян Иванов и др.;епизоди:80 (по 1 час и 10 минути);оригинал:Bella calamidades –Telemundo)

Боряна е млада девойка, която като дете е останала сираче, поради смъртта на единственият човек, който я обича - баща й. Белязана от лошият късмет тя е принудена да избяга от къщата, в която са живеели двамата в малко селце, тъй като е преследвана от собственика на къщата, Димитър, който иска от малкото момиче пари поради неплатен наем. Момичето избягва в столицата, където търси леля си Рената, без да подозира що за чудовище е тя. Лелята приема момичето, но го третира като прислужница, която да й върши всичко.След десет години Боряна е красива млада жена, която през цялото това време е слугувала и угаждала на невзрачната си леля. В неочакван момент девойката среща Илиян, който изпитва виден интерес към нея. Освен това двамата с майка му, Елена, искат да открият Боряна и да й помогнат, поради затрудненията, които я връхлитат. Рената обвинява племенницата си, че й е откраднала предполагаемият годеник - професор Маринов, който е влюбен в Боряна.Поради непредвидими събития Боряна бяга от дома на Рената и се връща в родното си село, където се затваря в гробището, сутрин е там, а вечер излиза, за да наблюдава звездите. Яна и майка й Галя неочаквано връхлитат в света на Елена, за да променят всичко наоколо. Двете "Мапетитки" се представят като дами от Париж, роднини на Елена, които всъщност имат задни помисли за парите на работливата жена. Яна и Галя не са очаровани от появата на Боряна и правят и невъзможното, за да я тъпчат и обиждат, освен това премахват пречките по пътя си без да се замислят. В момент, в който Боряна е предадена и разочарована от всички около себе си, тя наследява огромно богатство, с което младата жена ще се завърне като заможна и красива госпожица, която ще си отмъсти на всички за униженията към нея.

6.Белязаните (Участат:*;епизоди:80 (по 1 час и 10 минути);оригинал:La duena – Televisa)

Анастасия, млада медицинска сестра, винаги е била лоялна към по-големия си брат Ангел, който се грижи за нея и другите две сестри след смъртта на родителите им. Нейната неочаквана и искрена любов към Валентин, красив и работлив инженер, ще предизвика разкриването на тайни, които са прекалено болезнени за всички. Валентин, който винаги е бил преследван от жените заради своя чар, ще рискува всичко заради любовта си към Анастасия. За съжаление, всички останали ще направят всичко възможно, за да унищожат тази голяма любов.Семейството е изправено на още предизвикателства, когато е заплашен живота на най-малката сестра, Веселина. Епидемия връща в градчето, техният баща, когото те смятат за мъртъв, който сега е брилянтен учен, борещ се със смъртоносната болест. Неговото завръщане ще отвори рани, които Анастасия, сестрите й и брат им Ангел смятат за отдавна зараснали.Анастасия, нейният любим Валентин и сестрите й Веселина и Силвия ще се изправят пред вероятността да изгубят всичко, противопоставяйки се на предателството, болестта и финансовите затруднения. Но, както много пъти е правил в миналото, Ангел ще спаси всички като събере отново Анастасия и Валентин и по този начин възвръщайки хармонията в живота на семейство Петрови.А животът на малкото семейство е много бурен. В него има и любов, и омраза, и неразбиране, и коварство, и зловещи тайни, и приятни изненади...

Къде е Елена? - трейлър,гледайте от 3 януари 2010г от 22.00 до 23.30 ч.
Кръстопът - трейлър,гледайте от 4 януари 2010г от 22.00 до 23.30 ч.
За да те забравя - трейлър,гледайте от 5 януари 2010г от 22.00 до 23.30 ч.
Разбито минало - трейлър,гледайте от 6 януари 2010г от 22.00 до 23.30 ч.
Белязаните - трейлър,гледайте от 7 януари 2010г от 22.00 до 23.30 ч.
В чуждото лице - трейлър,гледайте от 9 януари 2010г от 20.00 до 21.30 ч.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

36 Re: Новини on Сря Юни 23, 2010 12:57 pm

Admin

avatar
Admin
Очаквайте скоро новите турски сериали по ТВ+4:
Нощен пламък (Gece Sesleri)

*един реален разказ за любовта,раздялата,интригата и реалния живот.гледайте новият турски сериал - "нощен пламък"!скоро по тв+4!
*26 епизода по 01:30 часа

Лъжата (Sahte Prenses)

*дали любовта ще надделее пред изпитанията на живота.дали всичко ще свърши с "happy end" или обратното.разберете с новият сериал на тв+4 - "лъжата" превърнал се в истински хит в южната ни съседка - турция.скоро по тв+4!
*16 епизода по 01:30 часа

Повече от живота (Sıla)

*една любовна турска история в която няма граници.един живот в който главният герой си ти.гледайте "сила"!скоро по тв+4!
*79 епизода по 01:30 часа


снимки от сериалите:

Лъжата:
Нощен пламък:

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

37 Re: Новини on Сря Сеп 15, 2010 9:05 pm

Admin

avatar
Admin
ПРОГРАМАТА ЗА ЗИМНИЯ ПЕРИОД - ТВ+4

Понеделник /3 януари/
05.30 „Кръстовище в джунглата” – анимация
06.00 „Джейк и пиратите” – анимация
06.30 „Сутрин с ТВ+4” – информационен блог
09.00 „Жената днес” – женско ток шоу
10.00 „Изживей живота” – теленовела
11.00 „Клонинг” – теленовела
12.00 „Новините” – обедна емисия
12.30 „Под юздите на любовта” – теленовела
13.30 „Желязна дама” – теленовела
14.30 „Призракът на Елена” – теленовела
15.30 „Презрение” – теленовела
16.30 „Кралицата на силикона” – теленовела
17.00 „Между любовта и желанието” – теленовела
18.00 „Кроше в сърцето” – теленовела
19.00 „Новините” – централна емисия
20.00 *„Кръстопът” – сериал
21.30 „Къде е Елиса” – теленовела
22.00 „Новините” – късна емисия
22.30 „Бизнес класа” – сериал
23.30 „Доживотни мъки” – комедиен сериал
00.00 „Животът е такъв” – сериал
00.30 „Трима братя, три сестри” – теленовела
01.30 „Безчувствена жена” – теленовела
02.30 „Семейното гнездо” – сериал
03.00 „Жената в огледалото” – теленовела
04.00 „Приятели” – комедиен сериал
04.30 „Страсти” – сериал


Събота /8 януари/
05.30 "Финиъс и Фърб" - анимация
06.00 "Ким Суперплюс"- анимация
06.30 "Магьосниците от Уевърли Плейс" - тийннейджърски сериал
07.00 "Съни на алеята на славата" - тийннейджърски сериал
07.30 "Забранено желание" - теленовела
08.30 "Лятото на любовта" - теленовела
09.30 "Тийннейджър" - предаване
10.00 "Брилянтин" - предаване
11.00 "Добрата съпруга" - сериал
12.00 "Лъжци" - сериал
13.00 "Росалинда" - теленовела
14.00 "Измамени жени" - теленовела
15.00 "Въпросите на Галена" - предаване
17.00 "Богати деца, бедни родители" - теленовела
18.00 "Доня Барбара" - теленовела
19.00 "Новините" - централна емисия
20.00 "Али МакБийл" - сериал
21.00 "Часът на смеха" - комедийно предаване
22.00 "Новините" - късна емисия
22.30 "Късно кино"
00.30 "Голи и смешни" - комедийно предаване
01.00 "Д-р Хаус" - сериал
02.00 "Д-р Хаус" - сериал
03.00 "Листопад" - сериал
04.30 "Анатомията на Грей" - сериал


Неделя /9 януари/
05.30 "Погрижи се за младата госпожица" - корейски сериал
06.30 "Отчаяни съпруги" - сериал
07.30 "Забранено желание" - теленовела
08.30 "Лятото на любовта" - теленовела
09.30 "Теленовелас" - предаване
10.00 "Любов и още нещо" - предаване
11.00 "Мария" - теленовела
12.00 "Пътешествие без посока" - туристическо предаване
12.30 "Животински свят" - предаване за животни
13.00 "Филмов следобед"
15.00 "Лъжата" - сериал
16.30 "Нощен пламък" - сериал
18.00 "Грозната Бети" - сериал
19.00 "Новините" - централна емисия
20.00 "Филмова вечер"
22.00 "Новините" - късна емисия
22.30 "Късно кино"
00.30 "Бандини" - сериал
01.00 "Модна къща" - сериал
02.00 "Модна къща" - сериал
03.00 "Лъжата" - сериал /п/
04.30 "Анатомията на Грей" - сериал


ПРАЙМ ТАЙМ

* Понеделник:

20.00 „Кръстопът” – сериал
21.30 „Къде е Елиса?” – теленовела

Вторник:
20.00 „Повече от живота” – сериал
21.30 „Къде е Елиса?” – теленовела

Сряда:
20.00 „Долината на слънцето” – сериал
21.00 „Актьорите на България” – риалити шоу

Четвъртък:
20.00 „Филмова вечер”

Петък:
20.00 „Къде е Елена?” – сериал
21.30 „Скрита камера БГ” – комедийно шоу

Събота:

20.00 "Али МакБийл" - сериал
21.00 "Часът на смеха" - комедийно предаване

Неделя:

20.00 „Филмова вечер”

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

38 Re: Новини on Вто Сеп 21, 2010 10:53 pm

Admin

avatar
Admin
Януари месец ще бъде месецът на премиерите за ТВ+4, споделят всички. Безумно много премиерни сериали, риалитити и шоута започват да въртят екрана още от 03 януари.
В 05.30 за най-малките ще се излъчи хитът на Дисни - "Кръстовище в джунглата". Оригиналното заглавие на сериала е "Junction in the jungle" и има 1 сезон с 20 епизода.
Друг детски сериал е "Кид Върсъс Кат", който тръгва от 06.00 ч. всеки делник. Оргиналното му заглавие е "Kid vs. Kat" и има 1 сезон с 26 епизода.
В понеделник в 20.00 ч. ще можем да се насладим на новият български сериал, който още от сега се приема много добре - "Кръстопът". Той ще се излъчва само понеделниците, а след него тръгва "Къде е Елиса". Тя вече ще се илъчва в понеделник и във вторник с обикновения и познат час - 21.30.
В сряда ще гледаме любимият ни сериал "Долината на слънцето" от 20.00 ч., а след него /т.е. от 21.00 ч./ тръгва новото риалити "Актьорите на България".
В четвъртък през януари ще гледаме неповторими и незабравими филми, като започнем с "Доктор Дулитъл", който ще излъчи и двете си части.
В петък ще наблюдаваме най-новият и добрър бъргарски проект - "Къде е Елена", римейк на "Къде е Елиса". Продукцията ще бъде с излъчвана и заснемана с HD формат. Ще се излъчва по два часа, до 22.00 ч.
В нощните зони ще се насладим на новият колумбийски сериал - "Бизнес класа", от 22.30 ч., а от 23.00 ч. ще гледаме "Реба", която ще ни забавлява със своите шест сезона. Тридесет минути след полунощ ще имаме възможност да гледаме повторението на "Трима братя, три сестри", а от 03.00 ч. - "Жената в огледалото". В 04.00 ч. ще гледаме повторение на "Приятели" от 01 сезон.
В 02.30 ч. ще се насладим на премиерна теленовела - "Семейно гнездо". Оригиналното заглавие на операта е "Negocios Familia" и има 255 епизода по тридесет минути.
В съботите ще гледаме новите предавания - "Тийннейджър" от 09.30 ч. и "Часът на смеха" от 21.00 ч., а в неделя - "Животински свят" от 12.30 ч. и завръщането на "Любов и още нещ
о" в 09.30 ч.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

39 Re: Новини on Пон Окт 11, 2010 4:02 pm

Admin

avatar
Admin
Гледайте от 3 февруари новият турски серриал "Копнежът на сърцето" само по ТВ+4, сериалът ще се излъчва само в четвъртък от 20.00 ч. Сериалът ще държи в напрежение феновете си цели два часа, а оригиналното му заглавие е Fatmagül'ün Suçu Ne? и е на турският гигант - КАНАЛ ДИ.


Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

40 Re: Новини on Сря Окт 13, 2010 8:55 pm

Admin

avatar
Admin


Очаквайте новият сериал "Младежи" /AL FONDO HAY SITIO/ скоро по ТВ+4.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

41 Re: Новини on Нед Ное 14, 2010 8:45 pm

Admin

avatar
Admin
Нови сериали по ТВ Плюс 4

След „Cuando me enamoro” („Когато се влюбя”) – „Passione” („Страстни предразсъдъци”) от 11:00 ч.

След „Bajo las riendas del amor” („Под юздите на любовта”) – „Bajo la misma piel” („Под същата кожа”) от 12:30 ч.

След „Soy tu duena” („Желязната дама”) – „Prófugas del Destino” („Бягайки от съдбата”) от 13:30 ч.

След „El fantasma de Elena” („Призракът на Елена”) – „Triunfo del amor” („Триунфът на любовта”) от 14:30 ч.

След „El desprecio” („Презрение”) – „Бедная Настя” („Бедната Настя”) /повторение/ от 15:30 ч.

След „Entre el amor y el deseo” („Между любовта и желанието”) – „La tormenta” („Имението”) /повторение/ от 17:00 ч.

След „Un gancho al corazón” („Кроше в сърцето”) – „Teresa” („Тереса”) от 18:00 ч.

След „Mujer de madera” („Безчувствена жена”) – „Amor gitano” („Циганска любов”) от 01:30 ч.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

42 Re: Новини on Пет Дек 31, 2010 9:04 pm

Admin

avatar
Admin
„ГРЕХОВЕТЕ“ – ПОСЛЕДЕН ЕПИЗОД
КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ...
Г-н Мариан съобщава на Анелия, че сина й Мариан е открит мъртъв в клуба по хокей.
Лорена е решена да погребе Мариан и да не дава възможност Анелия да използва случая и да избяга.
Тина се замисля над думите на една от затворничките.
Анелия страда за смъртта на сина си и си спомня детството му.
Ивана се подиграва с Анелия и по нейна заповед пребиват жената, наскоро загубила сина си.
Погребват Елена.
Разпитват Ивана и Анелия.
Съдът присъжда на Ивана доживотен затвор, а след това съдят Анелия, като и нея осъждат на доживотен затвор.
Лорена ражда момченци, всички са нетърпеливи да зърнат бебето.
Анелия обсъжда присъдата си с друга съкелийнички и твърди, че няма Господ.
Ивана приканва Тина да й направи фалшив паспорт и да избяга от затвора, заедно с нея, твърди, че много я обича. Тина се съгласява.
Всички са щастливи, заради раждането на Даниел.
Вики и Дани се сдобряват.
Ивана и Тина обсъждат последните подробности за бягството.
Намират Анелия мъртва, с прерязани вени.
Тина дава мъжки дрехи на Ивана, тя се облича и бягат от затвора с кола.
Когато отиват в къщата на Тина, Ивана я убива и обира.
Ивана отива в къщата на Лорена, която туко що е родила. Насочва пистолет и я застрелва.
Лорена си спомня всички по-важни за нея моменти.
Събужда се в болница, като научава, че е била в кома, а всичко, което е изживяла е било сън.
Тя и Андрей, който през цялото време е лекар, отиват на брега на морето по-влюьбени от всякога...

К Р А Й

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

43 Re: Новини on Чет Апр 07, 2011 5:24 pm

Admin

avatar
Admin
Отчет към 07 април 2011 г.

Вижте профила на потребителя http://tv4bgbg.bulgarianforum.net

Sponsored content


Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 2]

Иди на страница : Previous  1, 2

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите